Header

Foredrag i September

Har du set Holstebro Folkeuniversitets program for 2018? Se hvad september byder på og se resten af programmet på HolstebroFolkeuniversitet.dk.

Fra kakaobønne til færdig chokolade

Fra kakaobønne til færdig chokolade

Tirsdag d. 25. september 2018. I dette foredrag gennemgås processen fra kakaobønne til færdig chokolade – og der smages lidt på, hvordan smagen af chokoladen kan ændres, ved at ændre på f.eks. gæringsbetingelserne.

Læs mere.

---
Fermentering – nye og gamle anvendelser

Fermentering – nye og gamle anvendelser

Tirsdag d. 25. september 2018. I dette foredrag gives dels et overblik forskellige typer af fermentering, dels gennemgås (og smages) et par mere detaljerede eksempler på hvordan gennemtænkt brug af fermentering kan lede til nye smage.

Læs mere.

---
Øl

Smagen af øl - Livestreames på Holstebro Gymnasium og HF

Tirsdag d. 25. september 2018. Hør professionelle brygmestre fortælle om gærens betydning for øllets aroma, om maltens indflydelse på farve, smag og smagsholdbarhed og om humlens rolle som smags- og aromagiver. Under foredraget får du serveret små smagsprøver på fem udvalgte øltyper

Læs mere.

---
En skilsmisse fra Vedersø omkring 1900

En skilsmisse fra Vedersø omkring 1900

Torsdag d. 27. september 2018. Ulykkelig fortælling om et ægteskab fra Vedersø omkring 1900.

Læs mere.

---
---

Venlig hilsen
Holstebro Folkeuniversitet
www.holstebrofolkeuniversitet.dk