Plantebaseret kost & sundhed – hvad sker der med kroppen, når man går plantebaseret?

Foredrag ved læge Tobias Schmidt Hansen med speciale i urter, vegetarisk og vegansk kost

Flere og flere vælger at spise grønnere. At det er godt for miljø og klima er anerkendt, men hvordan, det påvirker vores sundhed, er stadig underlagt stor forvirring, og myterne er mange.

Den bedste måde at komme af med forvirringen på er ved at få en forståelse for, hvordan de store livsstilssygdomme opstår, og hvordan vores kost både kan forårsage, forebygge og endda i visse tilfælde behandle disse sygdomme.

I dette foredrag vil vi derfor se nærmere på, hvordan kosten og særligt den plantebaserede kost påvirker vigtige risikofaktorer som vægt, kolesterol, blodtryk og insulinresistens. Ligesom vi vil forsøge at komme omkring alle de store kostmyter, særligt med fokus på dem der omhandler plantebaseret kost.

Målet er at give alle nogle simple og praktiske måder at udnytte kostens store potentiale til at få det bedst mulige helbred.

Foredragsholderen

Tobias Schmidt Hansen, læge med speciale i urter, vegetarisk og vegansk kost

Tobias Schmidt Hansen er læge, skribent og foredragsholder med stor interesse for livsstilsmedicin. Han er sammen med klinisk diætist Maria Felding forfatter til bogen ”Den plantebaseret kost”, hvori sundhedsfordelene ved en plantebaseret kost gennemgås.

Tobias har stor erfaring med at behandle sine patienter med kost og livsstilsændringer og brænder for at formidle den nyeste forskning på en let og forståelig måde.

Praktiske informationer
Dato: 23. september 2019
Pris: Gratis for storkunder og studerende. Øvrige deltagere kr. 50,-.
Tilmelding: Ikke nødvendig

Comments are closed