Mit liv med arkæologien

Mit liv med arkæologien

Gennem 21 år har Frantz Howitz budt dk4´s seere velkommen til “Arkæologien Rundt”. Ca. 150 programmer er det blevet til. Læg dertil den årlige udgave af “Danefæ top 10”, som Frantz har tilrettelagt for 9. år i træk i nært samarbejde med Nationalmuseet samt serien “I vikingernes land” og ikke mindst rejseprogrammer fra Egypten, Peru, Nordengland, Caminoen til Santiago de Compostela, Portugal, Tenerife, La Palma og Gran Canaria alle med fokus på historie og arkæologi. 

Den nu alt for tidligt afdøde middelalderarkæolog og madhistoriker Bi Skaarup har en særlig placering i Frantz’ TV liv. Sammen skabte de en lang række programmer, hvor de genskabte madretter fra fortidens køkken ud fra gamle opskrifter og indkøbslister til danske kongers bord. Imens blev der hygget og fortalt madhistorie i den helt store stil.

I april måned 2018 modtog Frantz Howitz prisen som “Årets arkæolog” uddelt af Sammenslutningen af Danske Amatørarkæologers. Det satte ham i selskab med tidligere prismodtagere som Piet van Deurs, Erik Kjersgaard og Ebbe Kløvedal Reich. 

Oplægsholder

Frantz Howitz, TV tilrettelægger


Praktiske Oplysninger
Dato: 9. oktober 2019 kl. 19.30
Oplægsholder: Frantz Howitz
Sted: Holstebro Museum
Pris: Gratis for storkunder og studerende. Øvrige deltagere kr. 50,-.
Tilmelding: Ikke nødvendig

Comments are closed