Kinas århundrede: Hvilke konsekvenser får Kinas Silkevejsprojekt (Belt and Road Initiative) for verden og Eruopa – politisk, økonomisk og i forhold til menneskerettighederne?

”Jørgen Delman vil belyse hvordan Kinas ”Belt and Road Initiative” (BRI) er skruet sammen, hvad der driver det og hvorfor det er vigtigt for Kina. Hvilken betydning har BRI for samarbejdslandene og for menneskerettighederne. Og slutteligt betydningen af BRI for måden, verden hidtil har indrettet sig på under den liberale verdensorden. Jørgen Delman er professor i Kinastudier ved Københavns Universitet og beskæftiger sig med kinesisk national og international politik og Kinas politiske økonomi. I den senere år har han fokuseret på Kinas klima- og energipolitik.”