Hverdagslivet og klimaet

6. november 2019. Fordragsholder Mikael Bellers Madsen (cand.scient.so) fortæller om forbrug og klima; vores fødevarer i familien og deres miljøpåvirkning. Bogen om emnet udkommer i oktober.

 • Overgangsalder og kost- 9. september 2019. Går du med spørgsmål omkring overgangsalderen, eller er du utryg omkring oplevede forandringer? Så kan du få både svar og gode fif til foredraget med Søs Wollesen. Dette foredrag forsøger at bringe både klarhed og tryghed ved at gennemgå de forandringer, der sker i kvindens og mandens krop i årene op til og i overgangsalderen.

  Læs mere

 • Plantebaseret kost & sundhed – hvad sker der med kroppen, når man går plantebaseret?- 23. september 2019. I dette foredrag vil vi derfor se nærmere på, hvordan kosten og særligt den plantebaserede kost påvirker vigtige risikofaktorer som vægt, kolesterol, blodtryk og insulinresistens. Ligesom vi vil forsøge at komme omkring alle de store kostmyter, særligt med fokus på dem der omhandler plantebaseret kost.

  Læs mere

 • De fynske malere- 7. oktober 2019. I begyndelsen af 1900-tallet stod Fynbomalerne i centrum af dansk kunst. Med deres kunstnerfamilier ragede Fritz Syberg og Johannes Larsen højt op og blev karakteriseret som nationens yndlingsmalere. Deres hjem i Kerteminde var gæstfrie mødesteder for datidens kulturliv, og ikke mindst blev der indgået en tæt alliance med de populære jyske forfattere: Thøger Larsen og Johannes V. Jensen. Sammen satte de sig for at tegne og genopfriske et nyt Danmarksbillede.

  Læs mere

 • Hverdagslivet og klimaet- 6. november 2019. Fordragsholder Mikael Bellers Madsen (cand.scient.so) fortæller om forbrug og klima; Vores fødevarer i familien og deres miljøpåvirkning. Bogen om emnet udkommer i oktober.

  Læs mere

 • Ulovlige, farlige og forfalskede produkter i din hverdag- 5. februar 2020. Alle der følger med i pressen har formentligt set eksempler på hvordan stort set alle typer af produkter kan forfalskes eller markedsføres ulovligt. I dagens foredrag vil jeg gennemgå en række eksempler på svindel, forfalskning og ulovlig markedsføring, men også eksempler på vores egen naivitet når vi f.eks. handler på nettet. Vi vil se på mekanismerne bag ulovlighederne, og på hvad myndighederne gør for at forhindre dem, samt på hvad man selv kan gøre for ikke at gå i fælden.

  Læs mere


Comments are closed