Det danske måltid i 15.000 år

Et foredrag som kommer bag om måltidets kulturhistorie i
Danmark – råvarerne, tilberedningen og serveringen gennem
tiderne. Vi skal i køkkenet, i haven, på marken og selvfølgelig
skal vi have et spændende kig på de ældste danske kogebøger.

Foredragsholder er museumsinspektør Bettina Buhl er
madhistoriker, cand.mag. i historie og kommunikation,
museumsinspektør og arbejder dagligt med forskning og
formidling af dansk madhistorie i MADENS HUS på Det Grønne
Museum. Forfatter til talrige artikler og til bøgerne Historien
om danskernes mad i 15.000 år, Danskernes småkager – et
småkageleksikon, Sovs skal der til – opskrifter og historie,
Badehotellets kogebog samt en madhistorisk bogserie for
børn.

Bettina bidrager som madhistorisk konsulent på mange
projekter og til tv- og radioprogrammer omhandlende mad.
Hun er idémager og kreativ udvikler til flere madhistoriske
udstillinger og events og er desuden en ivrig foredragsholder. I
forbindelse med tv-serien Badehotellet bidrager Bettina med
køkkenhistorisk viden og ideer til menuer og tilberedninger.

Foredragsholder

Bettina Buhl, Museumsinspektør, Det Grønne Museum

Praktiske oplysninger
Dato: Onsdag d. 26 februar 2020 kl. 19.30
Oplægsholder: Bettina Buhl
Sted: Holstebro Museum
Pris: Gratis for storkunder og studerende. Øvrige deltagere kr. 50,-
Tilmelding: Ikke nødvendigt

Comments are closed